Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Управно одбор „Политике АД" није доносио закључке о ВАЦ-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 06. 2010.

Извор: Политика

Управно одбор „Политике АД" није доносио закључке о ВАЦ-у


Управни одбор „Политика АД" није јуче доносио никакве закључке поводом најаве ВАЦ-а да се повлачи из Србије, а тиме и из компаније „Политика новине и магазини", јер о томе није ни добио званичну информацију од ВАЦ-а.

Потпредседник УО компаније Јован Симић уверен је да „Политика" сигурно није разлог за одлазак ВАЦ-а будући да се та компанија финансијски опоравља.

„Упориште за овакво уверење налазимо у чињеници да ВАЦ излази из Бугарске, где има два најјача дневна листа, као последица финансијских проблема ВАЦ-а у Немачкој", рекао је Симић Танјугу.

Симић је истакао да ће Управни одбор о овом питању и даљим мерама заузети став када и ако буде званично обавештен о намерама ВАЦ-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси