Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ВАЦ већ има купце за капитал у Србији?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 06. 2010.

Извор: Aло!

ВАЦ већ има купце за капитал у Србији?


Немачкој медијској групи ВАЦ, која је објавила повлачење из Србије, јавили су се први интересенти за куповину учешћа ове компаније у медијима у Београду и Новом Саду, јавила је агенција Бета.

Како извештава медијски портал „kresch.de“, позивајући се на изјаву портпарола ВАЦ групе Паула Биндера, шеф компаније Бодо Хомбах, који се налази на немачко-хрватском привредном форуму у Загребу, „већ је добио одговарајуће упите интересената“.

Иначе, вест о повлачењу ВАЦ-а из Србије у Берлину се не тумачи као негативан сигнал по општи ангажман немачке привреде у Србији. Штавише, Немачка намерава да ниво привредне сарадње са Србијом „ревитализује и ојача“. Водећи немачки привредни медији, који прате активности ВАЦ-а у југоисточној Европи, нису јуче објавили вест о повлачењу из Србије.

М. С. П.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси