Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Верици Бараћ отказано учешће на скупу о корупцији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 06. 2010.

Извор: Блиц Онлајн

Верици Бараћ отказано учешће на скупу о корупцији

Председница Савета за борбу против корупције Верица Бараћ изјавила је да је једини разлог због којег није учествовала на данашњем скупу о корупцији тај што јој је дан уочи одржавања скупа јављено да се њено учешће отказује.



Верица Бараћ је навела у саопштењу да је због тога Савет изненадило објашњење модераторке скупа Јелке Јовановић да председница Савета није учествовала из техничких разлога. "Савет је зачуђен и што је, упркос чињеници да је модераторка скупа дан уочи одржавања дискусије лично отказала учешће председници Савета са образложењем да ће уместо ње у дебати учествовати представник Транспарентности Србија, име Верице Бараћ остало на званичној листи учесника, што је оставило утисак да се она није одазвала позиву на скуп", навела је Верица Бараћ.

Јелка Јовановић потврдила је да је лично позвала Верицу Бараћ и да јој је отказала учешће, али да су заиста у питању технички разлози, јер су неки од раније позваних учесника потврдили учешће. Она је изразила је жаљење због неспоразума и прециризала да у Прес клубу Медија центра могу учествовати само три саговорника.

"Надам се да ћемо са Саветом моћи да у најскоријој будућности организујемо скуп. Осећам обавезу да у најскорије време одржимо скуп на којем ће говорити и Верица Бараћ, посебно због великог интересовања медија за данашњи догађај изазваног раније најављеним учешћем Верице Бараћ", рекла је Јелка Јовановић.

Она је прецизирала да је у најави Медија Центра, која је јутрос послата медијима, најављено учешће говорника међу којима није била Верица Бараћ. У Медија центру данас је одржан скуп "Корупција - друштвени проблем и социопатолошка појава у модерном друштву".

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси