Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Штрајк глађу у Радио Грачаници
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2010.

Извор: Блиц - Србија

Штрајк глађу у Радио Грачаници


Грачаница - Око 30 радника Радио Грачанице трећи дан штрајкују глађу захтевајући решавање њиховог статуса и целокупне Радио-телевизије Приштине.

Запослени Радио Грачанице траже од Владе Србије и руководства Радио-телевизије Србије да им обезбеде примања, као и у претходних 11 година.

„Наш захтев је да се одмах и без одлагања радницима исплате све незаконито укинуте плате. Захтевамо да нам се каже зашто је доношењем незаконитог акта, од стране нашег послодавца Александра Тијанића, РТВ Приштина постала институција која се гаси на Косову и Метохији“, казао је Тањугу руководилац Радио Грачанице Дејан Јевтић.

Поред запослених у Радио Грачаници, у штрајку су и запослени у РТВ Мост у Звечану. Сви они су некада били радници РТВ Приштина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси