Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Суботић негира оптужбе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 05. 2010.

Извор: 24 сата

Суботић негира оптужбе


Станко Суботић Цане одбацио је јуче наводе да заједно са компанијом „Вац" покушава да преузме тржиште штампе у Србији, јер, како тврди, с том фи рмом није у пословним односима од 2008.

Он је рекао да су тврдње главних уредника „Вечерњих новости" и дневних листова „Блиц" и „Прес" о томе да заједно са компанијом „Вац" покушава да преузме тржиште штампе уследиле због тога што Беко и Мишковић морају да „правом власнику" дају акције „Новости" или врате новац са каматом.

Суботић је у писаној изјави медијима навео да према „Вацу" има једино финансијске обавезе због гаранција које је као власник фирме „Футура" издао 2006. приликом приватизације „Новости" у име бизнисмена Милана Бека и Мирослава Мишковића. „Вац" је такође одбацио оптужбе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси