Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лако смо се договорили
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 04. 2010.

Извор: Блиц

Лако смо се договорили

Водитељски пар Б92 о преласку на РТС

Информација да Горица Нешовић и Драган Илић, водитељи популарне радио-емисије „Дизање“, напуштају РТВ Б92, изазвала је огромну пажњу јавности, а Драган Илић јуче је у изјави за „Блиц“ потврдио да Горица и он разматрају пословне понуде, а синоћ и званично најавио да је њихово ново радно место на Радио Београду.


- Не бих ништа коментарисао - рекао је Илић за „Блиц“, а након нашег инсистирања, додао је: - Нема никаквог уговора. Горица и ја разматрамо могуће опције, а Радио Београд је једна од њих.

Оно што је најавио за „Блиц“, Илић је синоћ потврдио у изјави за портал „мондо“. Илић је рекао да су се он и Горица, који су шест година водили „Дизање“, договорили са челницима Јавног сервиса, и да им је у петак последњи радни дан на „Деведесетдвојци“.

- Горица и ја смо пре три месеца одлучили да оснујемо приватну продукцију радио програма „Супермиш“ и прво смо свој програм понудили Б92.Чекали смо дуго на договор са матичном кућом, али како њега није било решили смо да са овим пионирским подухватом изадјемо на тржиште – каже Илић и додаје да се „брзо договорио са људима из Радио Београда и да ће рад у новом окружењу бити велики изазов“.

Да подсетимо, „Дизање“ које се емитује радним данима од шест до девет часова ујутру већ неколико година је најслушанија емисија на Радију Б92. По незваничним информацијама водитељи „Дизања“ су после неколико дана преговора одлучили да прихвате понуду директора РТС Александра Тијанића да воде емисију на Радио Београду. У јучерашњим преподневним часовима, главни и одговорни уредник Првог програма Радио Београда Душан Радуловић, за „Блиц“ још није могао да потврди коначни договор.

- Био сам изненађен када сам прочитао да постоји могућност да Драган и Горица напусте Б92. Али ако њих двоје одаберу Радио Београд, чекају их отворена врата. То је све што засада могу да кажем – рекао је Радуловић и најавио трансфер.

А. Новаковић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси