Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нападнут новинар у Јоханесбургу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 04. 2010.

Нападнут новинар у Јоханесбургу


Организатори Светског првенства у фудбалу у Јужној Африци имају додатни разлог за забринутост после напада на једног бразилског новинара у Јоханесбурга.

Извештач једног бразилског листа стигао је у Јужну Африку како би известио о припремама домаћина за турнир који почиње 11. јуна, али је нападнут без икаквог повода.Новинар, који се зове Кристијано Дијаз, излазио је из популарног „Карлтон центра“, једног од најпопуларнијих шопинг центара у земљи када га је изненада напала група од девет наоружаних људи! Ништа не би било необично да се све није догодило у сред дана.

 Разбојници су га бацили на земљу, узели му новац и сва документа, али га зачудо, нису повредили.Атмосфера у Јужној Африци је тешка и нетрпељивост се осећа у ваздуху. Бар сам остао жив. После свега, питам се да ли је ова земља уопште у стању да организује Мондијал - изјавио је Кристијано Дијас.
З. К.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси