Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Повеља Милошу Јањетовићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 04. 2010.

Извор: Данас

Повеља Милошу Јањетовићу

 
Главни одбор Гранског синдиката „Независност“ донео је 8. априла одлуку да се Милошу Јањетовићу, главном и одговорном уреднику листа „ Глас произвођача“, гласилу ПД ТЕ- КО Костолац, постхумно додели Повеља за допринос у афирмацији синдикалног покрета у Србији.

 „Током тешких година ратова, санкција, борбе за демократију, за слободу синдикалног организовања и заштиту положаја запослених у годинама транзиције, радећи одговорни новинарски посао, наш драги пријатељ, покојни Миша Јањетовић, имао је храбрости и професионалне одговорности  да на страницама новина ‘Глас произвођача’ и  ‘Синдикални повереник’ подстиче и афирмише развој синдикалног покрета у Србији, да о раду синдиката квалитетно информише и едукује запослене у предузећима, како у Костолцу тако и у читавој Србији.

Високо ценећи допринос на афирмацији и развоју  УГС ‘Независност’ и Гранског синдиката хемије, неметала, енергетике и рударства ‘Независност’,  који је дао наш дугогодишњи сарадник Миша Јањетовић, Главни одбор за допринос у развоју и афирмацији синдикалног покрета у Србији додељује постхумно Повељу Милошу Јањетовићу“, каже се, између осталог, у образложењу које је потписао Милорад Пановић, председник УГС „Независност“.
M.K.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси