Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Улица Пантићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 03. 2010.

Извор: Вечерње новости

Улица Пантићу

Скупштина Јагодине прихватила је иницијативу УНС и једна од улица у граду носиће име новинара „Вечерњих новости“ Милана Пантића, потврдио је у суботу градоначелник Драган Марковић Палма.



На једној од наредних седница Градске скупштине та одлука биће и формално донета.

У писму које је УНС упутио јагодинској скупштини наводи се да се 11. јуна навршава девет година од убиства Милана Пантића у улазу зграде у којој је становао, а убице још нису пронађене.

- Милан Пантић је један од симбола независног новинарства у Србији. Изгубио је живот због тога што је као новинар у локалној средини писао о ономе о чему се до тада није писало. Његова смрт је трагичнија тим пре што се десила после демократских промена, у временима за која су нам обећавали да више неће личити на стара и да се убиства новинара више неће догађати - стоји у писму УНС, које је потписала председница тог удружења Љиљана Смајловић.

Г. Ј.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси