Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Студио Б: 40 година симбол Београда
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 03. 2010.

Извор: Вечерње новости онлајн

Студио Б: 40 година симбол Београда

Београд - Медијска кућа Студио Б, поводом свог рођендана, у наредних месец дана презентоваће специјалан радио и телевизијски програм, као и низ других манифестација под слоганом "40 година симбол Београда", изјавио је данас директор те куће Александар Тимофејев.




У оквиру радијског и телевизијског програма свакодневно ће, од 15. марта до 15. априла, више пута дневно бити емитоване кратке изјаве свих важних личности које су радиле на Студиу Б, али и осталих јавних личности које су одрастале и сазревале уз програм ове куће, истакао је Тимофејев.

"Џингловима, уз пригодну графичку обраду подсетићемо се многих тонских записа који су постали и остали препознатљиви генерацијама слушалаца и гледалаца", навео је Тимофејев.

Он је указао да ће слушаоци радија Студија Б имати прилику да се у оригиналним терминима, од 7.15 часова, подсете на чувене емисије Душка Радовића: "Београде, добро јутро".

Према његовим речима, на дан рођендана, 1. априла, биће организован коктел у Скупштини града, на коме ће бити додељена традиционална награда "Нај Београђанин", док ће у вечерњим сатима у Дому омладине бити приређен спектакуларан рок концерт.

Такође, у склопу јубилеја, 3. априла, биће одржана традиционална трка кроз "Београђанку", закључио је Тимофејев.

Радио Студио Б почео је рад 1970. године, који је основала група новинара дневног листа "Борба". Остаће упамћена као прва независна радио станица у Југославији и региону, која је била ван система државних радио станица.

Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси