Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Плус за сарадњу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 03. 2010.

Извор: Вечерње новости

Плус за сарадњу


Најкомуникативнија особа у 2009. години поново је министар рада и социјалне политике Расим Љајић, показује истраживање ПР агенције "Прагма", која је анкетирала новинаре најважнијих српских медија о квалитету односа организација и јавних личности у Србији са медијима.

Осим Љајића, најкомуникативнији државни функционери лане су били: Драган Ђилас, Ивица Дачић, Вук Јеремић, Родољуб Шабић и Радован Јелашић.

Међу политичарима који немају државну функцију најупечатљивији је био Александар Вучић, док се у самом врху личности које су на квалитетан начин промениле свој имиџ у односу на 2008. годину налазе Томислав Николић, Ивица Дачић и Драган Ђилас.

Најбоље односе са медијима имали су министарства за рад и социјалну политику, МУП, животне средине и просторног планирања, пољопривреде и Народна банка Србије.

У категорији привредних организација најбоље су комуницирали с медијима "Делта" холдинг, "Телеком" МТС, "Теленор", "Меркатор" и Банка Интеза, а међу непрофитним организацијама новинари су издвојили Специјалну болницу за рехабилитацију Бања Ковиљача. Међу догађајима који су обележили 2009. годину новинари су издвојили Универзијаду, сахрану патријарха српског господина Павла и акцију "Очистимо Србију".

В.Н.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси