Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Годину дана затвора због претњи Бранкици Станковић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 03. 2010.

Извор: Блиц

Годину дана затвора због претњи Бранкици Станковић


БЕОГРАД - Први основни суд у Београду осудио је јуче на годину дана затвора Стефана Хаџиантоновића из Београда због претњи упућених новинарки Телевизије Б92 Бранкици Станковић.

Хаџиантоновић, који је осуђен за угрожавање сигурности, на суђењу је признао да је новинарки упутио претње на друштвеној мрежи „Фејсбук“ и извинио јој се.

Јучерашњом пресудом Хаџиантоновићу је изречена јединствена казна од годину дана и три месеца затвора, пошто је раније био условно осуђен на четири месеца због насилничког понашања.

Претње Бранкици Станковић почеле су након емитовања емисије „Инсајдер“ о хулиганима међу фудбалским навијачима. После ових претњи, Станковићевој је дедељено полицијско обезбеђење.

Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси