Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хоће пред мале екране
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 02. 2010.

Извор: Дневник

Хоће пред мале екране


Посланици опозиције затражили су јуче у Скупштини Србије да се законом утврди обавеза телевизијских преноса скупштинских седница и да се избришу одребе о церемонијама на почетку и завршетку редовних заседања Скупштине и заклетва посланика.

У расправи о амандманима на предлог закона о Народној скупштини, посланици Српске напредне странке и Нове Србије изразили су сумњу у то да ће бити обезбеђена потпуна јавност рада парламента.

По оцени посланика СНС-а и НС-а, предложено решење није довољно јасно и има карактер препоруке, а важно је, како су истакли, да грађани у сваком тренутку имају увид у рад Скупштине. И шеф посланич ке групе Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић сагласио се да је и за ЛДП веома важна јавност у раду парламента, и оценио да је она угрожена и лимитирањем директних телевизијских преноса.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси