Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Живковићу, ми вас не угрожавамо!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 02. 2010.

Извор: Прес

Живковићу, ми вас не угрожавамо!


Бивши премијер Зоран Живковић јуче је у свом саопштењу оптужио медије да воде харангу против њега и да текстовима о његовој имовини покушавају да га ућуткају.

Такође, Живковић је оптужио новинаре да угрожавамо безбедност његове породице.Уз дужно поштовање господине бивши премијеру, то су најобичније глупости! Нико вас не угрожава, нико вама и вашој фамилији не жели никакво зло, није нама циљ ни да вас ућуткамо.

Напротив, господине Живковићу. Ми само радимо свој посао. Ми не бисмо да вас ућуткамо, већ да вас натерамо да проговорите. Да објасните порекло свог холивудског богатства. Само то, господине бивши председниче Владе. Јер, наш је посао да сумњамо, наш је посао да контролишемо вас политичаре, бивше и садашње. Наш је посао, господине Живковићу, да вас хватамо у лажи.

Уредништво

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси