Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Курир: Мркоњић ошамарио новинара?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 02. 2010.

Извор: Б92 онлајн

Курир: Мркоњић ошамарио новинара?


Београд - Редакција "Курира" наводи да је министар за инфраструктуру Милутин Мркоњић ошамарио новинара тог листа Милана Лађевића. Мркоњић каже да није било шамара.

Инцидент се, како се наводи у саопштењу, догодио после данашње седнице Одбора за саобраћај и везе у Скупштини Србије на очиглед посланика и новинара. Милутин Мркоњић је, у писаној изјави, објаснио да се дуго познаје са овим новинаром и да га је, приликом сусрета, "благо помиловао по глави" и обећао да ће му изјаву дати касније.

"Колега Лађевић није дао било какав повод министру за овакав бруталан гест, већ је само покушао да од њега добије изјаву. Када га је, после шамарања, упитао због чега је то урадио, Мркоњић га је опсовао и одговорио му да је то због тога што наш колега, наводно, сплеткари против њега", наводи се у саопштењу.

Милутин Мркоњић изјавио је да је изненађен је саопштењем Курира о "наводном сукобу" са новинаром тог дневног листа Миланом Лађевићем, после седнице Одбора за саобраћај и везе у Скупштини Србије.

"Баш због стања у којем се налазе Курир и његов власник, према овом новинару и листу увек сам био добронамеран, као и овог пута, па ме чуди да неко покушава да ми то на овакав начин враћа", додаје Мркоњић.

"Ако је мој гест криво схваћен, спреман сам да се извиним. Међутим, понављам никакву лошу намеру нисам имао", закључио је Мркоњић.

Редакција "Курира" је најоштрије осудила инцидент, и најавила "одговарајуће кораке" пред правосудним органима.

ФоНет, Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси