Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  WAZ покреће интернет издање
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 01. 2010.

Извор: Политика

WAZ покреће интернет издање


Есен – Поштоване колеге, за неколико дана, тачније 1. фебруара, наш међународни Онлајн-сервис WАZ.

Euobserver.com добиће онлајн-издање. Уверен сам да ћемо привући нове читаоце, али и оглашиваче. Снага наше куће заснива се на њеном дуготрајном искуству у Немачкој и стручности без премца у југоисточној Европи које смо спојили у нашем представништву у Бриселу.

WAZ.Euobserver представља следећи корак који треба да нагласи све оно што знамо да радимо боље од осталих: да из Немачке преко Брисела стигнемо у најузбудљивији регион Европе.Захваљујући успеху, сви и свако појединачно, имаће користи. А да би остварили успех, потребни су сви. Драго ми је да сте и ви део њега и да тако енергично подржавате овај амбициозни подухват. Из сопственог искуства знам колико је узбудљив и разноврстан југоисточни угао нашег континента. Такође, сам могу да потврдим да у том делу политички и економски није увек лако. Али, општепознато је да то не представља сметњу за новинаре.

WAZ.Euobserver живи од прича и објашњава нашим клијентима шта се дешава у југоисточној Европи. Професионалним жаргоном речено: живи од квалитетног садржаја и њихових аутора. Да поједноставим: потребно нам је да убедљиви чланци стижу редовно и поуздано. Велико је интересовање и тражња за интересантним извештајима о балканском региону написаним на енглеском језику. Сигуран сам да ваши новинари имају много тога да понуде. Наш Онлајн-сервис пружа шансу – нарочито за младе амбициозне новинаре – да постану познати изван граница своје земље.

Молим вас, охрабрите и подстакните посебно колеге које владају енглеским језиком да искористе ову прилику.Са високоуваженим вебсајтом WAZ.Euobserver.com имамо првокласног партнера који ће нам помоћи да остваримо овај пројекат на професионалан начин. Канцеларија у Бриселу спремна је да презентира приче из ваших новина – чланке и фотографије – на атрактиван начин. Рачунам на вашу предану сарадњу.

Бодо Хомбах

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси