Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинари на улици
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 01. 2010.

Извор: Вечерње новости

Новинари на улици


Краљево - После покретања стечајног поступка у “Ибарскм новостима”, запослени у овој краљевачкој информативној кући јуче су на интерном састанку са повереником Центра за стечај Агенције за приватизацију сазнали да су - остали без посла!

У “Ибарским новостима”, некада највећој медијској кући у унутрашњости Србије која у свом саставу уз истоимени лист има и регионалну телевизију и радио, највероватније ће уз нови уговор о раду, од укупно 38, остати само десетак запослених, док ће остали бити упућени на Завод за запошљавање.Задатак оних који остају биће да одрже програм радија и ТВ како би сачували фреквенцију ради евентуалне нове продаје, док је неизвесно шта ће бити са листом који је пре неколико месеци престао да излази.

Стечај у “Ибарским новостима” покренут је због дуговања од 65 милиона динара за порезе и доприносе, плате запосленима, фреквенцију, кирије, кредите... А, како ће ови дугови бити враћени остаје да се види, јер ова медијска кућа осим опреме која вреди највише педесетак хиљада евра, нема другу имовину.

Г. Ћ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси