Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тијанић ће отићи на разговор у Прокупље
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 11. 2009.

Извор: Политика

Тијанић ће отићи на разговор у Прокупље


Александар Тијанић, генерални директор РТС-а, требало би почетком наредне седмице да посети раднике у Прокупљу и другим местима у којима раде запослени РТВ Приштина и председника општине Прокупље.

Он ће са њима разговарати о броју дописништава које ће отворити Медијски јавни сервис. Како сазнајемо, РТС би требало да има најмање три дописништва, део запослених биће изабран од већ постојећих кадрова, а биће објављен и конкурс како би био запослен и одређени број младих људи који живе у овом подручју.

– Традицију РТВ Приштина, која остаје у документима РТС-а, наставиће радници који раде на Космету, а њих ће бити најмање 100. Спискови 650 радника који су обухваћени социјалним програмом и 211 запослених који ће прећи у новоосновано Јавно предузеће Емисиона техника и везе објављени су на свим огласним таблама у РТС-у – каже Александар Тијанић.

Ј. Б.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси