Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Постављање спомен-плоче
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 11. 2009.

Извор: Глас јавности

Постављање спомен-плоче


Независно удружење новинара Србије поново ће данас поставити спомен-плочу новинару Славку Ћурувији у Београду на месту где је убијен 1999. године.


Према речима председнице НУНС Надежде Гаће, спомен-плоча ће бити постављена месец дана пошто су је вандали скинули. Према оцени председнице НУНС скидање спомен-плоче Ћурувији после пуних девет и по година од постављања порука је „неких који не воле Србију и који не желе промене у Србији“.

Нова спомен-плоча имаће исти садржај као и претходна, постављена 11. априла 2000. на прву годишњицу убиства, а испод ње ће бити обавештење о томе да су вандали 5. октобра скинули спомен-плочу Ћурувији, а да је НУНС поново ставља тамо где јој је место.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси