Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Батинаш опет изостао
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 09. 2009.

Извор: Вечерње новости

Батинаш опет изостао


У Општинском суду у Лозници јуче је одложен процес против бившег полицајца Љ. Т. који се терети да је 12. септембра 2005. године нанео тешке повреде новинару "Новости" Владимиру Митрићу.

Судија Драгица Алексић рекла је да је окривљени уредно позван, али да оправдање није послао. Међу сведоцима на главном претресу требало је да се нађу и четворица активних полицајаца, некадашњих колега Љ. Т. Није дошао ни сведок Зоран В. на чијем је поновном саслушању инсистирао Окружни суд у Шапцу. Лозничка полиција не може да му уђе у траг, јер није на адреси коју је пријавио.

- Низ неодазивања и других трикова за одуговлачење поступка потпуно су ме обесхрабрили. Нико од организатора напада, чији је окривљени само продужена рука, није изведен пред лице правде, упркос многим траговима. Забринут сам за личну безбедност, јер је евидентно да су неки људи, ипак, недодирљиви. Начин живота последњих година одразио се негативно на моје здравље. Практично, осуђен сам једино ја. И то на казну којој се не назире крај - каже Владимир Митрић.

У маратонском судском поступку, током којег је Митрић принуђен да живи и креће се под сталном полицијском пратњом, многа рочишта одлагана су из истог или сличног разлога.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси