Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Балкански CNN води кум Драшковића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 09. 2013.

Извор: Блиц

Балкански CNN води кум Драшковића

Регионални информативни канал Н1 у сарадњи са CNN -ом ускоро почиње емитовање целодневног програма на подручију бивше Југославије.

Генерални директор канала је некадашњи новинар CNN -а и српски зет Брент Садлер. Овај награђивани новинар ожењен је Јеленом, черком некадашње посланице СПО-а Гордане Аничић, а кум на венчању им је био лидер Српског покрета обнове Вук Драшковић.

Н1 ће емитовати програм из три велика информативно-продукцијска центра у Београду, Загребу и Сарајеву, као и локалних центара смештених по градовима читавог региона.

"Сарадња са CNN -ом доноси нам драгоцено искуство у областима новинарства, уредништва и прављења програма, Н1 ће развијати свој специфичан садржај, базиран на вестима из региона, о којима ћемо извештавати из сва три главна града истовремено. То ће бити веома инспиративан задатак", рекао је Садлер.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси