Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Амбасадор САД Мајкл Кирби на СОС каналу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 09. 2013.

Аутор: Владислав Поповић Извор: СОС канал

Амбасадор САД Мајкл Кирби на СОС каналу

Амбасадор САД Мајкл Кирби посетио је СОС канал.Том приликом он се интересовао за начин функционисања и рада наше телевизије.

 

Био је пријатно изненађен да је СОС канал независни медиј у приватном власништву и да поред врхунског сппорта велику пажњу посвећује тзв. малим спортовима и промоцији здравог живота и борби против пушења и дроге.

Амбасадор Кирби истакао је да је упознат са пресудом у спору СОС канала и Ратела и да се нада да ће СОС канал коначно моћи да се посвети само унапређењу квалитета програма.

Амабасадор Кирби, један од ретких америчких дипломата у Србији, који се у младости активно бавио фудбалом, као голман, добио је на поклон голмански дрес репрезентације Србије, голманске рукавице и лопту са потписима свих репрезентативаца Србије,а СОС каналу уручио је ексклузивну монографију највећег амреичког спортског медија SPORTS ILUSTRATED.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси