Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Закон о медијима 7. или 8. августа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 08. 2013.

Извор: Бета, Б92

Закон о медијима 7. или 8. августа

Нацрт Закона о електронским медијима биће познат јавности 7. или 8. августа, када ће бити објављен на сајту Министарства културе и информисања. Претходно је било најављено да ће Нацрт о електронским медијима закона бити познат до 28. јула. Сви који желе моћи ће електронским путем да доставе коментар на Нацрт закона, а крајем августа биће организоване прве јавне расправе.

Јавна дебата ће 27. августа бити одржана у Новом Саду, 29. августа у Крагујевцу и 3. септембра у Београду. После завршетка јавних расправа, закон се упућује Влади Србије, која ће га предложити Скупштини Србије на усвајање.

У Министарству нису могли да прецизирају када би закон могао да уђе у скупштинску процедуру.

Овај закон, као и Закон о јавном информисању и медијима, требало је на основу Акционог плана за спровођење Медијске стратегије да буду усвојени у Скупштини Србије у марту.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

02.08.

2013.

Mrgud [нерегистровани] у 21:04

briga države

Odlično, ovako se brine o medijima.

Sad u najvećem jeku godišnjih odmora objavljujemo nacrt Zakona i održavamo javnu raspravu, a kadse cela Srbije vrati sa nekog odmora (Grčka, Crna Gora, Zavičaj i slično)već će sve biti gotovo.

Kao da se namerno nije stiglo u Julu mesecu...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси