Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Жељко Митровић нападима и увредама хоће да ућутка "Блиц"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 07. 2013.

Извор: Блиц

Жељко Митровић нападима и увредама хоће да ућутка "Блиц"

Колегијум дневног листа “Блиц” и менаџмент компаније Рингиер Аxел Спрингер најоштрије осуђују примитивне нападе Жељка Митровића на “Блиц” и његовог главног уредника Веселина Симоновића. Митровић је брутално злоупотребио националну фреквенцију. Преко “Пинка” изнео је низ неистина и увреда на рачун “Блица” и главног уредника Веселина Симоновића.

Митровић напада “Блиц” и његовог главног уредника јер жели да спречи објективно и професионално извештавање “Блица” о трагичној саобраћајној несрећи у којој је учествовао његов син. То представља најгрубљу злоупотребу телевизије чији је власник и наставак Митровићеве праксе да се преко националне фреквенције обрачунава са сваким ко му није по вољи.

 Уз најдубље разумевање према породицама које је ова трагедија погодила, “Блиц” ће и даље у складу са највишим професионалним стандардима објективно информисати јавност без обзира на притиске моћника.

 Како против главног уредника “Блица“ већ недељама траје и примитивна кампања “Пинка Монтенегро” чији је власник такође Митровић, остаје нам само да нагађамо који је прави разлог напада Жељка Митровића и од кога је додатно наручена и плаћена ова кампања против “Блица”.

 “Блиц” захтева да надлежни Савет Републичке радио-дифузне агенције хитно реагује и у складу са законским овлашћењима најстроже казни ТВ Пинк. Савет РРА ће тако спречити даљу примитивну злоупотребе националне фреквенције од стране Жељка Митровића. Само оваквом одлуком Савет РРА би показао да се у Србији, која претендује да постане чланица ЕУ, поштују закон, људска права и медијске слободе.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси