Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Филе одговорио на Ђиласово писмо
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 07. 2013.

Извор: Наше новине

Филе одговорио на Ђиласово писмо

Европски комесар за проширење Штефан Филе поручио је, у одговору на писмо лидера Демократске странке Драгана Ђиласа, да Европска комисија сматра да је неприхватљива пракса објављивања у медијима података из истрага о случајевима корупције и најављивања хапшења у циљу утицаја на јавно мњење, саопштио је ДС.

Ђилас је упутио писмо Филеу у којем је указано на спрегу појединих медија и правосудних органа која је мотивисана борбом против политичких противника.

Филе је подвукао да такви поступци представљају кршење претпоставке невиности и непоштовање заштите података о личности.

- Упозорен сам на озбиљне оптужбе да се воде оркестриране медијске кампање у појединим таблоидима против опозиције, као и против других партија и независних институција, а све у вези са наводном корупцијом - написао је Филе у одговору на писмо које му је Ђилас упутио крајем априла.

Филе је навео да је Европска комисија то јасно подвукла у мају, током разговора са представницима Министарства правде и омбудсманом.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

26.07.

2013.

Дринска [нерегистровани] у 13:56

Ко то брани Ђиласа и од кога?

По свему објављеном изгледа да Г-дина Ђиласа треба да одбрани неко (странац)од сопственог народа!Остаје само да се види коју це пресуду Ђиласовом народу изрећи неки Странац...И да ли ће већина народа сносити тешке последице "због неправде учињене Г-дину Ђиласу???"Новинар

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси