Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У уторак се бира коме иде фреквенција ТВ “Авале”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 07. 2013.

Аутор: М. Р. П. Извор: Блиц

У уторак се бира коме иде фреквенција ТВ “Авале”

О будућем кориснику фреквенције на којој је емитован програм ТВ “Авале” у уторак, 23. јула, тајним гласањем одлучиваће деветоро чланова Савета РРА. Фреквенцију ће добити кандидат који добије најмање пет гласова.

 

Чланови Савета РРА су у среду по сат времена разговарали са представнцима и ТВ “Нове” и ”Коперникуса”, а према речима Горана Караџића, у питању су “врло коректни кандидати”.


- Одлуку ћемо донети у уторак тајним гласањем, због чега не могу да износим детаље разговора. Рећи ћу само да су нам рекли све што смо тражили - каже Караџић.


У име телевизије “Коперникус” наступио је њен директор Владан Митић, који за “Блиц” каже да је њихов концепт пре свега базиран на информативном програму, али и на документарним и културно-образовним емисијама.


- Неће бити турских серија, риалитија, идемо на домаћу продукцију - каже Митић и додаје да после десет година постојања, очекује да добију и националну фреквенцију.


Он истиче да “Коперникус кејбл нетворк” није кабловски оператер, већ има три телевизијска канала који се емитују преко кабловске мреже. Кабловски оператер је фирма “Коперникус технолоџи”, а та два предузећа нису правно повезана лица.


ТВ „Нову“ представљао је њен директор Драган Ђурковић, који је био продуцент серија “Будва на пјену од мора” и “Певај, брате”, које су се емитовале на ТВ “Првој”.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси