Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Конституисан УО Асоцијације медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 07. 2013.

Извор: Блиц

Конституисан УО Асоцијације медија

На трећој овогодишњој Скупштини оснивача Асоцијације медија завршен је процес конституисања Управног одбора, изабрани су нови представници Асоцијације у УО Савета за штампу и Комисији за жалбе и потврђени основни принципи рада и активности Асоцијације.

У раду Скупштине су учествовали представници 14, од укупно 17 медијских кућа које имају статус оснивача Асоцијације медија:

Новости, Рингиер Аxел Спрингер, КурирИнфо, Наше новине, Локал Инфо Медиа Гроуп, ФоНет, Бета, Време, Недељник, Нови магазин, Цорд, Актер, Врањске новине и Телеграф.рс. За нове чланове УО Асоцијације медија изабрани су Љубица Марковић

(Бета) и Веселин Јевросимовић (Телеграф. рс). За нове представнике Асоцијације медија у УО Савета за штампу изабрани су Надежда Гаће (Нови магазин), Ратко Дмитровић (Вечерње новости) и Вељко Лалић (Недељник). За трећег представника Асоцијације медија у Комисији за жалбе изабран је Тихомир Тришић (Актер), уз Небојшу Спаића и Филипа Шварма. По завршетку Скупштине, одржана је седница УО Асоцијације на којој су за потпредседнике УО изабрани Ратко Дмитровић (Новости) и Александар Родић (Курир-Инфо).

УО Асоцијације медија ће у четворогодишњем мандату радити у следећем саставу: Зоран Секулић, председник (ФоНет), Ратко Дмитровић, потпредседник (Новости), Александар Родић, потпредседник (Курир-инфо), Веселин Симоновић (Блиц), Срђан Вучуревић (Локал Инфо Медиа Гроуп), Веселин Јевросимовић (Телеграф.рс), Љубица Марковић (Бета), Бранислав Новчић (Цорд) и Тихомир Тришић (Актер).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси