Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Цвијанове претње Нашим и даље на мртвој тачки
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 07. 2013.

Извор: Наше новине

Цвијанове претње Нашим и даље на мртвој тачки

Основно јавно тужилаштво у Београду ни после 50 дана није се померило са мртве тачке у случају претњи посланика и функционера СНС-а Владимира Цвијана Нашим новинама. Баш као и неколико дана након што су по налогу Цвијана штампани и дељени леци са фотографијама нашег главног уредника Антонија Ковачевића и директора Вука Вучуревића испод којих је писало „Пажња, педофили“, из тужилаштва је стигао исти одговор, а то је да је „покренут преткривични поступак“.

- Прво основно јавно тужилаштво издало је захтев за прикупљање потребних информација и обавештења Министарству унутрашњих послова Републике Србије, Одељењу за јавни ред и мир. Након разматрања достављених извештаја и свих прикупљених података релевантних у овој кривичној правној ствари, Прво основно јавно тужилаштво у чијој је надлежности рад по овом предмету донеће одлуку о даљем поступању у овом предмету - одговорено је Удружењу новинара Србије које је послало захтев овој установи са питањем докле се стигло са случајем Наших новина и Владимира Цвијана.

Исти одговор смо добили само пет дана након што је Цвијан наредио дистрибуцију и штампу компромитујућих летака, а због чега су челни људи Наших новина поднели кривичне пријаве.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси