Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ Галаксија прекинула програм
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 07. 2013.

Извор: Данас

ТВ Галаксија прекинула програм

ТВ Галаксија 32 у Чачку прекинула је до даљег емитовање редовног програма, пошто су у саобраћајној несрећи погинули власник и камерман те телевизије Мишула Петровић (67) и Драгослав Јевремовић (47). На екрану се налазе фотографије преминулих и емитује се класична музика.

ТВ Галаксија 32 је прва приватна телевизија у Чачку, а основао је пре 20 година Петровић. Власник ТВ Галаксија 32 и камерман погинули су јуче у тешкој саобраћајној несрећи на улазу у Младеновац, у судару два путничка аутомобила и аутобуса "Ласте".

Како је потврђено у МУП-у Србије, несрећа се догодила око 15.45 у близини ресторана "Дашчара".

Несрећа се догодила када је аутомобил марке "шкода" чачанских регистарских таблица, којим је управљао Јевремовић, а Петровић био на месту сувоза~а, изненада прешао на леву страну коловоза и сударио се са аутобусом "Ласта". У том тренутку, на "шкоду" је налетео црвени "југо" аранђеловачких таблица, у коме нико није повређен, а од силине удара, аутобус је слетео с пута и том приликом повређено је пет путника.

На лице места убрзо су стигли полиција, ватрогасци и Хитна помоћ, која је констатовла да је Петровић преминуо на лицу места, док је Јевремовић преминуо на путу ка болници.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси