Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Несрећа код Младеновца, настрадао Мишула Петровић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 07. 2013.

Извор: Ozonpress.rs

Несрећа код Младеновца, настрадао Мишула Петровић

У саобраћајној несрећи на Младеновачком путу погинули су возач и сувозач из шкоде, чачанских регистарских ознака, а повређено је најмање четворо путника из Ластиног аутобуса који је ишао из Младеновца ка Београду.Како преноси портал Telegraf.rs, један од погинулих је сувласник ТВ Галаксија из Чачка Мишула Петровић. На путу до болнице од задобијених повреда преминуо је и возач шкоде Драгослав Јевремовић.

Несрећа се догодила када је шкода изненада прешла на леву страну коловоза и сударила се са аутобусом. На шкоду је налетео југо у ком срећом нема повређених. Од силине удара аутобус је слетео с пута.

 

Повређени путници из аутобуса пребачени су у Ургентни центар.

На месту несреће затекао се и градоначелник Чачка Војислав Илић који се враћао са пута из Београда и који је још увек на лицу места.

- У неверици смо и шоку због ове несреће. Видели смо да је дошло до несреће, стали смо и покушали да помогнемо и укажемо помоћ. Када смо видели да се ради о нашим суграђанима доживели смо прави шок. Не могу да говорим, потресен сам, рекао је градоначелник за Ozonpress.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

03.07.

2013.

Željko [нерегистровани] у 18:43

BAHATOST U VOŽNJI ILI...

Na samo nekoliko kilometara od Mladenovca prema Beogradu na desetine udesa sa poginulim i teško povredjenim licima. Na punoj liniji i više unakrsnih, opasnih krivina smestilo se nekoliko kafana. Bez parkinga, van puta "štrče" putnička i teretna vozila čiji su vlasnici otišli na jagnjetinu ili nešto više! I pored svakodnevnih udesa policija se ne oglašava, a oni treba prvi da pokrenu pitanje bezbednosti saobraćaja na ovoj deonici puta.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси