Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Динкић тужио Информер, тражи 990.000 динара!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 06. 2013.

Аутор: Е. И. Извор: Информер

Динкић тужио Информер, тражи 990.000 динара!

Министар финансија Млађан Динкић тужио је Информер и нашег главног уредника Драгана Ј. Вучићевића. Лидер УРС тражи 990.000 динара одштете због текста „Динкић на јахти код Колета“, у коме смо 17. јуна објавили да се он у Будви састао с тајкунима Миодрагом Костићем, Вуком Хамовићем и Војином Лазаревићем.

Како наводе Динкићеви адвокати на 12 густо куцаних страница тужбе, он је због објављеног текста и фотографија „осетио стрес и нелагоду високог интензитета, али и бојазан какве ће последице такви наводи произвести у његовом професионалном и приватном животу“. Све то, пише у тужби, довело је до „душевног бола због увреда и неистина, и немогућности да значајним лицима у његовом приватном и професионалном животу објасни и аргументује да су текстови неистинити“.

У тужби се чак тражи и да се Информер казни зато што је објавио Динкићеву фотографију без његове дозволе!?! „Спорне фотографије немају никакве везе са државном и политичком функцијом коју тужилац обавља, па је тако дошло и до повреде права личности објављивањем фотографија“, наводи се у тужби.

Млађане, имамо сведоке!

Информер одбацује све оптужбе Млађана Динкића и његову тужбу види као притисак на медије.

- Имамо сведоке који ће се појавити на суду и потврдити да је Динкић са супругом био у Будви и да се тамо дружио с тајкунима осумњиченим за милионске проневере - каже главни уредник Драган Ј. Вучићевић и наглашава да је посебно „скандалозна и опасна“ Динкићева идеја да забрани објављивање својих фотографија!


Коментари (1)

Остави коментар
пон

01.07.

2013.

kolega [нерегистровани] у 17:59

dragane hrabro,

svakia vam cast kolege iz informera. treba reci istinu.to je samo deo odgovora gde su pare iz grcka koje je pronasao iz nprethodnih vlada. meni je cudno da ga predsednik vlade drzi kao ministra finansija i privrede. misloim da je dinkic sa djelicekm debelo zagazio u kopupciju i uzimanje drzavnih para.trebe ga hitno zatvoriti i preispoitati njegovo bogastvo. a veze sa tajkunima mu je svojstveno. pozdrav draganu. samo hrabro u poslu.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси