Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Извињење Фонету због инцидента
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 06. 2013.

Извор: Фонет

Извињење Фонету због инцидента

Посланик Српске напредне странке (СНС) Вучета Тошковић извинио се данас Новинској агенцији ФоНет и њеном сниматељу Слободану Анђелековићу кога је у среду вербално напао у скупштинском холу.

 

Извињавам се дубоко агенцији ФоНет и Слободану Анђелковићу због тога што је дошло јуче до инцидента између мене и њега ничим изазваног са моје стране, рекао је Тошковић новинарима у Скупштини Србије.

Он је објаснио да је из "патријархалне фамилије и да је научен да штеди, чува и да рационално користи све што се у његовим рукама нађе".

То сам урадио и у Скупштини, не јуче него сваког дана када видим овај рефлектор да гори, а никог нема, ја наиђем и угасим га. На неки начин штедим струју Скупштине, објаснио је Тошковић.

Он је рекао и да "није од оних како су га новине јуче и данас окарактерисале".

"Поново се извињавам ФоНету и Слободану, али замолио бих и руководиоца ФоНета да преиспита понашање свог човека који је јуче био на послу у Скупштини Србије", рекао је Тошковић.

Тошковић је у среду вербално напао Анђелковића, искључио његов компјутер, а потом и рефлектор телевизијских екипа који је неопходан за рад камера.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси