Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Испред старог двора венчала се 202 пара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 05. 2009.

Извор: Данас

Испред старог двора венчала се 202 пара


У традиционалној манифестацији „Свадба за маштање - младенци за нови миленијум“, испред Старог двора у присуству гостију и кумова у суботу су се венчала 202 пара из свих крајева Србије и земаља из региона, који су се одлучили на колективно венчање које се једанаести пут по реду организује под покровитељством Града.

- Ово је један од најлепших догађаја које Београд организује. Младенци и њихова лепота, раздраганост и весеље улепшали су наш главни град по једанаести пут. Двеста брачних парова ће одавде кренути у нов живот, а град на овај начин показује да стимулише брак, породицу и рађање деце - рекла је Радмила Хрустановић, помоћник градоначелника Београда.

Организатори манифестације су Удружење новинара Србије, општина Савски венац, а комплетна церемонија венчања директно је емитована у емисији „Жикина шареница“ на РТС-у. У име Скупштине Града Београда младенце је поздравила помоћница градоначелника Београда Радмила Хрустановић.

Р. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси