Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ДС: Поједини медији нас сатанизују
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 06. 2013.

Извор: Б92, Бета

ДС: Поједини медији нас сатанизују

Београд -- ДС оптужила поједине медије да "сатанизују" чланове те странке. Постоји ли неко у Србији ко може да заустави такво понашање, пита Александра Јерков.

 

"Љиљана Смајловић је опет у 'Политици'... а у току кампање је, као блиска сарадница (председника Демократске странке Србије) Војислава Коштунице, преузела текст из 'Курира' да бивши градоначленик Београда Ненад Богдановић има 300 милиона евра на рачуну", навела је портпаролка ДС-а Александра Јерков.

Додала је да су то кроз демантовали Богдановићева удовица и деца, али да ни потом није спречено блаћење Богдановића.

Јерков је навела да је на чело "Вечерњих новости" дошао Ратко Дмитровић чија је, како је казала, једина мисија да и даље шири мржњу на Балкану.

"(Власник телевизије Пинк Жељко) Митровић користи своју фреквенцију за обрачун за својим противницима, не само политичким", рекла је портпраолка ДС-а и упитала да ли се свему томе може стати на пут.

"Да ли у Србији постоји неко ко може да каже доста?", запитала је Јерков.

Додала је да је председник ДС Драган Ђилас на недавном састанку с представницима ОЕБС представио извештај о појединим медијима у Србији из којих се види "сатанизација чланова ДС".

Извештај се односи на период од новембра 2011. до јуна 2013. да би се, према речима Јерков, могао упоредити однос медија према опозицији пре и после промене власти.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси