Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Испитати улогу Драгана Ђиласа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 06. 2013.

Извор: Курир

Испитати улогу Драгана Ђиласа

Председница Удружења новинара Србије Љиљана Смајловић огласила се јуче поводом оптужби Жељка Митровића на рачун Драгана Ђиласа. Она каже да Митровићеве оптужбе треба читати у кључу извештаја Верице Бараћ о корупцији у медијима и подсећа нову власт да треба да испуни обећање и да тај извештај стави на дневни ред Владе Србије. Подсетимо, пре две године покојна Верица Бараћ је у свом извештају Агенцији за борбу против корупције изнела податке о злоупотребама у медијима, односно о улози Ђиласове фирме „Дајрект медија“ на медијском тржишту Србије.

Она је тада директно оптужила градоначелника Београда Драгана Ђиласа да злоупотребљава службени положај и да помоћу својих маркетиншких агенција манипулише медијским простором у Србији и прибавља за себе велику материјалну корист.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси