Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТС, подршка грчким колегама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 06. 2013.

Извор: РТС

РТС, подршка грчким колегама

Колегијум Јавног сервиса Србије пружа пуну подршку грчким колегама. РТС сматра да су сви европски јавни сервиси неопходни демократски медији који чувају, бране и развијају вредности у сваком друштву, а да је распуштање Грчког јавног сервиса непримерена акција државе.

Грчке колеге имају пуну подршку колегијума Јавног сервиса Србије, који сматра да су сви европски јавни сервиси неопходни демократски медији који чувају, бране и развијају вредности у сваком друштву.

Мислимо да је распуштање Грчког јавног сервиса непримерена акција државе, усмерена против основних интереса грчког друштва.

Доносиоци такве одлуке превидели су разлику између суспензије и привременог распуштања читавог јавног сервиса, и расправе о његовој величини, функционисању, транспарентности, програму и начину финансирања, саопштава Колегијум РТС-а.

Иначе, два највећа синдиката у Грчкој организовала су једнодневни генерални штрајк због изненадног привременог гашења државне телевизије и радија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси