Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тијанић тужи Петровића и Курир
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 05. 2009.

Извор: Курир

Тијанић тужи Петровића и Курир


Јуче је на нашу адресу стигло саопштење из кабинета генералног директора РТС Александра Тијанића, у којем се, између осталог, каже: "Александар Тијанић, директор РТС, наложио је свом адвокатском тиму да поднесе тужбе против глумца Чедомира Петровића, знаног као - син легендарног Чкаље, и таблоида Курир.

Петровић одговара због низа клевета, неистина, увреда, лажи, сукоба интереса и фалсификата изнетих на рачун Тијанића, пословања РТС и руководећег тима Јавног сервиса Србије у листу Курир.

Само одлука српског суда може да пресече ову примитивну хајку, узроковану свима разумљивом чињеницом да је генерални директор РТС одбио да серију Чкаљиног сина 'Неки чудни људи' и после 320.000 евра грађана Србије и 16.000 евра његовог хонорара, плус хонорари за ћерку и зета - те поред значајних интервенција, стави на Први програм", стоји у саопштењу, које је јуче у поподневним часовима стигло на адресу Курира.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси