Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Џони Штулић, четири године после
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 05. 2013.

Извор: НИН

Џони Штулић, четири године после

Дневни лист Курир пренео је у свом штампаном издању (субота, 18. мај, 2013) део интервјуа Пеце Поповића са музичарем Џонијем Штулићем који је радио за НИН. У тексту Курира се наводи да ће „интервју бити објављен у новом броју недељника НИН“. То би било у реду да тај интервју није објављен 15. октобра, 2009. године у НИН-у.

Курир је интервју пренео и на свом сајту што је резултирало тиме да и остали информативни сајтови пренесу ексклузивни део интервјуа са Штулићем из 2009. године. Иако смо позвали колеге из Курира и замолили их да због најаве нечега чега у овом броју НИН-а неће бити, објаве исправку у свом наредном броју, до тога није дошло.

Редакција НИН-а се овим путем извињава аутору интервјуа Пеци Поповићу, музичару Џонију Штулићу, као и својим читаоцима због туђе грешке.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси