Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Србија у дубиози, Цвијан у Дубајиу!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 05. 2013.

Извор: Наше новине

Србија у дубиози, Цвијан у Дубајиу!

Е сад ћу да вам ј.... матер, урлао је истакнути напредњак када смо га питали за утиске са луксузног путовања у Емирате, а после бујице претњи и псовки инсистирао да напишемо да је ово било јефтино путовање и да ће следећи пут да уплати још скупљи аранжман (?!)

Има се, може се! Владимир Цвијан, посланик СНС и председник Одбора за законодавство и уставна питања Скупштине Србије, за празнике је уживао у луксузу Дубаија.

Док је Србија углавном славила по локалним излетиштима, истакнути напредњак се почастио брчкањем у Персијском заливу, а када смо га питали за утиске са ексклузивног путовања, Цвијан се разбеснео и упутио нам салве најгнуснијих псовки и претњи.

Пре него што је почео да испољава последице претераног излагања сунцу, Цвијан нам је објаснио да је пут планиран још раније и да је и цена аранжман била у склопу празничног попуста, па је боравак у Дубаију коштао око 1.400 евра, на три рате.

- Супруга ме је частила, а у Дубаију смо провели осам дана. Било је лепо - рекао је у први мах Цвијан да би се у моменту буквално разбеснео и сасуо салву претњи и псовки на рачун новинара и редакције.

- Ако је ово доказ „има се, може се“, онда вам је рубрика дебилна... Која вам је адреса?! Сад ћу да дођем, сад ћу да дођем... Е сад ћу да вам ј.... матер - разбеснео се Цвијан додајући да повлачи дату изјаву и инсистирајући да кажемо да ништа није хтео да коментарише. После претњи уследиле су и најбруталније увреде.

- Ево, ако хоћете, сад ћу да вам уплатим 14.000 евра у хуманитарне сврхе! Ја сам адвокат, имам пара и то не кријем, не видим у чему је проблем... Хвала богу што имам! Ево, напишите да је ово било јефтино и да ћу следећи пут да уплатим још скупљи аранжман... - наставио је Цвијан своју тираду.

Пре него што је потпуно пао у ватру, Цвијан нам се похвалио и да није сигуран да ли уопште прима посланичку плату.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси