Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ Пинк угасио „Прељубнике“, „Тренутак истине" мења термин
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 04. 2013.

Аутор: Љ. С. Извор: Наше новине

ТВ Пинк угасио „Прељубнике“, „Тренутак истине" мења термин

Телевизија Пинк од јуче је престала да емитује емисију „Прељубници“, а „Тренутак истине“ ће емитовати пола сата пре поноћи, закључено је на састанку чланова Савета Републичке радиодифузне агенције и представника те медијске куће!

У саопштењу Савета РРА наводи се да је у претходном периоду сачињено више извештаја Службе за надзор и анализу програма у којима је истицано да овакви садржаји озбиљно угрожавају достојанство личности и нарушавају развој малолетника.

Од представника Пинка затражено је да обуставе емитовање „Прељубника“, а да се „Тренутак истине“ емитује после 23.30, што је емитер у целини прихватио.

Иначе, несуђена водитеља „Прељубника“ требало је да буде Рада Раденовић, док водитељка „Тренутка“ Нина Радуловић Лечић за Наше тврди да је термин емитовања њене емисије промењен само због „Фарме“!

- Због програмске шеме, која је промењена откад је почела „Фарма“, дошло је и до промене термина „Тренутка истине“. Након завршетка ријалитија наш термин ће бити враћен - рекла је Нина.

Савет је затражио повећану уредничку одговорност емитера и у случају „Фарме“, будући да је поводом инцидента са Ером Ојданићем упутио снимак спорне емисије Јавном тужилаштву. Стручне службе Агенције врше појачан надзор и над ријалитијем „Велики брат“ на Б92.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси