Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пинк послао Тужилаштву снимак Ерине глупости
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 03. 2013.

Аутор: А. Ј. Извор: Информер

Пинк послао Тужилаштву снимак Ерине глупости

Тужилаштво Републике Србије послало је захтев Пинк телевизији да им достави снимак с „Фарме“ у којем Ера Ојданић признаје да је био у вези с малолетницом.

- Захтев је стигао у понедељак, а снимак је послат поштом у уторак. Ми немамо мотив да било кога штитимо. Напротив - речено нам је у Пинк телевизији.

Тужилаштво је, такође, издало налог полицији да обави разговор с девојком коју је Ојданић завео кад је она била у осмом разреду основне школе. Поводом Ерине изјаве састао се и Савет РРА с представницима Пинка. Жељко Митровић, власник телевизије, послао је писмо у којем се извинио због одсуства са састанка, правдајући га раније планираним путовањем.

Савет ће одлуку о евентуалном изрицању санкције Пинку донети на наредној седници, која ће се одржати у понедељак, 1. априла.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси