Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинари бојкотовали Михајловића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 03. 2013.

Извор: Ало!

Новинари бојкотовали Михајловића

Селектор Синиша Михајловић, који је после меча са Хрватима на новинарско питање: “Да ли сте ви тренерска незналица?” одговорио да га не занима мишљење седме силе, јуче је био бојкотован од стране српских медија.

Наиме, на последњој конференцији пред меч са Шкотима планирано је да причају он и капитен Бане Ивановић, али су селектору упућена само два питања, једно од колеге из Радио-телевизије Војводине и једно од сајта ФСС-а.

Удружење спортских новинара Србије осуђује понашање селектора Синише Михајловића, који је после меча Хрватска - Србија изјавио да га не занима шта новинари пишу, а потом два дана одбијао да изађе пред представнике медија.

Такво понашање је непримерено и у супротности са прописима ФИФА и УЕФА, који комуникацију са
медијима третирају као радну обавезу сваког професионалца, а одбијање те комуникације санкционишу.

Ако њега не занима шта мисле медији, зашто би онда медије занимало шта мисли Михајловић, питање је које се логично намеће, а које би требало да буде одредница за будући однос спортских новинара према селектору, који је већ више пута доказао да није дорастао функцији коју обавља. Спортска јавност Србије, са правом очекује да Синиша Михајловић буде адекватно кажњен.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси