Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови директор "преузео" ТВ "Јединство"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 03. 2013.

Извор: РТС

Нови директор "преузео" ТВ "Јединство"

Група наоружаних људи предвођена Мирсадом Фијуљанином ушла у ТВ "Јединство" у Новом Пазару, тврди директор те телевизије Шериф Марукић. У полицији кажу да инцидената није било у просторијама телевизије. Портал "Санџак прес" пише да је Фијуљанин изабран за новог диктора те телевизије.

 

Директор новопазарске Телевизије Јединство Шериф Марукић рекао је РТС-у да је вечерас после 18 сати група наоружаних особа ушла у просторије те телевизије. Mарукић каже да је група предвођена Мирсадом Фијуљанином који се представио као нови директор и да је случај пријавио полицији.

Вести на тој телевизији нису емитоване вечерас, а радници су послати кућама.

Портпаролка полицијске управе у Новом Пазару Бедрија Чековић потврдила је да је случај пријављен полицији, али да је полицијска патрола након обиласка лица места утврдила да нема нарушавања јавног реда и мира.

Радници обезбеђења у просторијама телевизије нису дозволили снимање екипи РТС-а.

Интернет портал Санџак прес, који је близак Исламској заједници у Србији, пише да је за директора ТВ Јединство именован Мирсад Фијуљанин и да је на ту функцију ступио у поподневним сатима.

Санџак прес наводи да је истовремено дужности разрешен Шериф Марукић, а његова смена је образложена тиме што "запослени у тој телевизији више месеци нису примили плату" и што је "неодговорним понашањем допринео да телевизија изгуби фреквенцију".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси