Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Десети меморијални турнир РТС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 04. 2009.

Извор: Блиц - Београд

Десети меморијални турнир РТС


Десети меморијални турнир у малом фудбалу, који Радио телевизија Србије организује у знак сећања на трагично страдале раднике приликом бомбардовања зграде Телевизије 23. априла 1999. године, биће одржан у два викенда.

Наредне суботе и недеље играће се, као и претходних година, на терену у дворишту студија у Кошутњаку, док ће се суперфинлна утакмица, уз директан телевизијски пренос, играти у суботу 18. априла у Сали центра за културу и спорт “Шумице”, са почетком у 13.30 сати.

И ове године међу позваним учесницима је и екипа “Блиц – Ало!”. Осим екипа из разних делова система Радио телевизије Србије, учествују још и екипе ВМА „Академац” „Стари ДИФ”, „Спортски журнал” и РТВ Војводина.

Г. С.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси