Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Увек будно ТВ лице
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 02. 2013.

Аутор: Марија Кртинић Извор: Данас

Увек будно ТВ лице

Велики број будних Београђана и јавних личности побунило се када се крајем прошле недеље на програму Студија Б није појавила Ивон Јафали са својом ауторском емисијом „Још увек будни са Ивон“ после четири и по сезоне.

 

За мање од 24 сата од покретања странице на Фејсбуку своју подршку је изразило више од 1.600 људи, док је онлине петицију која је послата на адресе директора РТВ Студио Б Александра Тимофејева, градоначелника Београда Драгана Ђиласа и Републичке радиодифузне агенције потписало више од хиљаду грађана.

Писма подршке и петицију потписали су и бројни уметници, међу којима и: глумци Љубомир Бандовић и Катарина Жутић, музичари Лав Братуша, Роман Горшек, Којот, Александра Ковач, бендови Сви на под, Ајри еф ем, Лолобриђида, установа културе Пароброд, Иван Тасовац, као и Ивонине колеге и колегинице Оливера Ковачевић, Луна Лу, Игор Бракус. У међувремену, док Ивон замењује свог колегу Југослава Пантелића поред Ирене Јовановић у емисији „Београде, добар дан“, позната водитељка је добила понуду са телевизије Пинк 2, који је заинтересован за њен ангажман.

Ивон Јафали је рођена 14. фебруара 1974. године. Њени родитељи упознали су се 1968. године, када је Жан-Пол заједно са својих шест пријатеља из Заира дошао на студије у Београду. Отац јој је рано умро, па је одрасла само с мајком Олгом. Како каже, током одрастања није имала проблема због своје различитости, већ само због свог имена, тако да је једном приликом у детињству када су је питали какво јој је то презиме одговорила да њен тата држи фабрику „јафа“ кекса.

Прву емисију под насловом „Кључ за браве“ снимила је са непуних седам година, и то са глумцем Николом Којом. Била је део драмског студија Мирослава Мике Алексића, који ју је због њене енергије и шарма примио без аудиције. Рад у Микиној групи допринео је позиву на Студио Б, у чијем је формирању учествовала. Публика је памти по емисијама „Тинејџ ТВ“, „Демовизија“, „Ритам Београда“, „Београде, добро јутро“, „Београде, добар дан“, „Између сунца и месеца“.

Поред ТВ водитељства бавила се и глумом. Играла је у мјузиклу „Коса“ у поставци из 1993. године, а појавила се и у филмовима „Шишање“ и „Мотел Нана“. Добила је Статусову награду за најбоље ТВ лице 2010. године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси