Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Филм о смрти Даде Вујасиновић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 04. 2009.

Извор: Политика

Филм о смрти Даде Вујасиновић


Филм „Систер" Ненада Красавца који говори о неразрешеним и сумњивим околностима смрти новинарке Радославе - Даде Вујасиновић, приказан је синоћ у Музеју кинотеке, у оквиру специјалних пројекција 56. београдског фестивала документарног и краткометражног филма.

Ова целулоидна прича снимљена је 1998. и 1999. године и до сада није приказана у нашој земљи. После пројекције одржана је трибина на којој су говорили Надежда Гаће, Небојша Попов, Родољуб Шабић, Весна Малишић, Ратко Фемић, Јанко Баљак и аутор Ненад Красавац.Овогодишњи фестивал документарног и ауторског филма траје још данас и сутра, а програм се приказује у Дворани Културног центра Београда, биоскопу „Балкан" и Кинотеци.

М. Л.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси