Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Студио Б слави 39. рођендан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 04. 2009.

Извор: 24 сата

Студио Б слави 39. рођендан


Радио Телевизија Студио Б обележава данас 39 година постојања. Замишљен као први недржавни радио почетком седамдесетих, Студио Б данас чине радио и телевизија чије је име симбол Београда.

Од потребе да звуком и речима буде другачији, до радија који је седамдесетих био очи и уши Београда, преко првог опозиционог радија и телевизије у Србији, уз бурна политичка превирања и покушаје гашења, Студио Б 39. рођендан обележава као медиј који се својим програмом успео наметнути као незаобилазни сервис Београђана.

Све што чини живот, проблеме и потребе Београђана, главна је тема на програму Студија Б. Некада су програм ове медијске куће уређивали и креирали неприкосновени ауторитети, а увек се сетимо Ђоке Вјештице или Душка Радовића.

Данас екипа коју предводи Александар Тимофејев има за циљ да сачува најбоље из традиције и настави да ствара програм какав је потребан милионском граду.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси