Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телеграф на дугој жици
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 01. 2013.

Извор: Нови Магазин

Телеграф на дугој жици

Мада тржиште штампаних медија у Србији тешко може да поднесе појављивање још једних дневних новина, о чему довољно сведочи настајање и рекордно брзо гашење новина Сан, ипак би требало очекивати да у догледно време на киосцима осване Телеграф.

Заправо, реч је о дневним новинама о којима се донедавно спекулисало под називом Експрес, али се од овог имена одустало јер превише асоцира на некадашње дневне новине које је издавала Политика.

Други проблем који прати рађање ових новина јесте знатно спорије окупљање уредника и новинара од очекиване динамике.

План да се први број новина на киосцима појави још пре Нове године у самом зачетку се показао нереалним, па је одлучено да се не брза ни са коначним састављањем екипе, али ни са дефинитивним концептом.

Једино извесно јесте да ће Телеграф покушати да представља противтежу дневним новинама које су нескривено наклоњене садашњој власти.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси