Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Драган Ђилас и Мишковић заједно праве новине!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 12. 2012.

Извор: Курир

Драган Ђилас и Мишковић заједно праве новине!

Градоначелник Београда Драган Ђилас и Мирослав Мишковић, власник компаније „Делта холдинг“, улазе у нови заједнички подухват - покрећу дневни лист Експрес, сазнаје Курир.

 

После пропалог пројекта Прес, два гиганта решила су да поново удруже капитал, а како тврди извор Курира близак првом човеку престонице, то је, између осталог, била једна од тема састанка који су градоначелник и најпознатији тајкун имали крајем октобра.

Како је Курир већ писао, Ђилас и Мишковић разговарали су 25. октобра у седишту „Делта холдинга“.

Састанак, на који је градоначелник дошао у свом црном БМЊ под ротацијама, почео је око 15.30 часова, а трајао је више од два и по сата. Тада су уговорили нови посао.

- Лист Експрес, који се увелико припрема, у власништву је Ђиласа и Мишковића. Они су од старта заједно у том пројекту, то је било у плану и у тренутку кад су преломили да Прес пусте низ воду. Наравно, као власници неће бити уписани они, већ неко од њихових људи - тврди извор нашег листа.

Главни уредник Експреса биће Антоније Тони Ковачевић, некадашњи глодур листа Ало, чија супруга Данка Нововић, особа без искуства, ради код Ђиласа, и то као главни градски менаџер за информисање.

Иако је Мишковић, додуше пред само затварање новина, признао да је био већински власник Преса, Ђилас за тако нешто никад није имао храбрости.

Ђиласа су и Александар Вучић и Чедомир Јовановић позвали да обелодани удео у поменутом листу.

Иначе, Ђилас и Мишковић су на тајном састанку у „Делти“ смишљали и план како да зауставе Александра Вучића у борби против организованог криминала, односно како да га униште, открива наш извор.

Курир га провалио, па зато ћути

Из прес-службе градоначелника јуче нисмо добили одговор на питања, док су непосредно после састанка Ђиласа и Мишковића поручили да су се градоначелник и власник „Делта холдинга“ срели како би разговарали о новим пословним пројектима.

- Тема разговора била је изградња тржног центра на Аутокоманди која би, ако се реализује 2013, на име накнада Граду донела око две милијарде динара.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси