Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тајкуни спремају напад на Курир
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 11. 2012.

Извор: Курир

Тајкуни спремају напад на Курир

Власник „Делте“ Мирослав Мишковић и лидер ДС Драган Ђилас решили су да се обрачунају с Куриром и спрече објављивање текстова којима се раскринкава њихово сумњиво пословање.

После серије чланака у којима се показује како се овај тајкунско-политички двојац обогатио кршећи закон, њихови мутни послови доведени су у питање, због чега ће пробати да униште Курир.

- Мишковић и Ђилас, преко медија које  контролишу, али и преко својих плаћеника и уредника који су на њиховом платном списку, спремају напад на Курир и на издавача Александра Родића и породицу Родић. Њих двојица су бесни због писања
Курира и решили су да се освете по сваку цену. Па чак и да у тој освети буду врло лични! Преко својих медија пласираће неистине о водећим људима Курира.

Проблем је што је Курир једини писао о томе како су се они директно богатили на рачун грађана, како је Ђилас добио све рекламне минуте на РТС, како је Мишковић градио Белвил кокаинским парама браће Шарић... Дирнули сте у врх корупције, а и
Ђилас и Мишковић су интелигентни - знају да су безбедни док их медији не дирају, јер без независних медија нема ни борбе против корупције. Шта мислите, зашто су иначе они ушли у директно власништво у неким медијима? Док су медији под њиховом контролом, Прес, нискотиражни таблоид Блиц и његов подлистак Ало и РТС под руководством Александра Тијанића, скривали њихове незаконите радње, Курир је проговорио о њиховом нелегалном богаћењу. Они знају да су им независни медији највећа претња - објашњава наш саговорник. Курир ће наставити с откривањем корупционашких афера чије год име да искрсне, па макар то били и за друге медије недодирљиви Ђилас и Мишковић.

Мишковић се вратио са Кипра!

Мирослав Мишковић вратио се у недељу у Србију, сазнаје Курир! И поред огромне заштите коју ужива на Кипру - где је пребацио и свој новчани капитал - он се ипак вратио у своју домовину, где се све гласније прича о његовом привођењу.

Мишковић је постао доступан надлежним државним органима, а како незванично сазнајемо, цела његова породица је под присмотром.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси